Beyonce Powered by Trendolizer

Khloe Kardashian i la nën hije motrat në ndejën e Beyonce dhe Jay Z

Trending story found on www.rtvaldi.com
Khloe Kardashian i la nën hije motrat në ndejën e Beyonce dhe Jay Z
Khloe Kardashian i ka lënë nën hije pjesëtaret tjera të klanit Kardashian/Jenner në njërën prej ndejave të organizuara pas ceremonisë Oscar.
[Source: www.rtvaldi.com] [ Comments ] [See why this is trending]

Trend graph:

Comments